Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Surt!

IMG_1607

IMG_1610

 

Andra dagen med fullsmäckad barnpassning på gymmet så fick surt vända hem. Imorgon är det jag so är där en timme innan det öppnar =) Fixat med ärenden idag på dagen och sen hämtat Wince på dagis. Eftermiddagen blir nog lugn, är så himla rått ute och sen blåser det så det är ju svinkallt. Den här satans våren alltså! Nej jag skulle mest bara kika in och säga hej, Nu står det Brio tåg på schemat Pus

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = fem