Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Ta er en titt och hjälp mig kloka människor.

IMG_5452

 

Alltså alla ni mammaproffs där ute kan ni hjälpa mig nu! Vad är det för utslag Wince fått runt munnen? Han har inte ätit ngt konstigt eller så. Ska jag smörja? är det farligt? vad händer?

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

5 reaktioner på ”Ta er en titt och hjälp mig kloka människor.

 1. Hej!

  Nu var det ett tag sen som inläggen var aktuellt men villa jag ändå prova min chans. Min 2 åriga son har exakt samma utslag som din son hade. Och jag undar hur det gick med det och har ni gjort nåt specielt för att bli av med den?

  Tack!!

 2. Hej!

  Min dotter fick så när hon hade napp. Fick tipset om MAM air nappar som är mer ”luftiga”. Alltså inte så mycket plast runtomkring.

  Kanske ett litet tips från mig till dig som kan funka :)

  Härlig blogg förresten!

 3. Nu har jag visserligen inga egna barn (dock små barn i min närhet), men kan nästan direkt säga att det är utslag från nappen! :) Inget farligt, bara en effekt av att där ju samlas en hel del saliv under nappkanten. Dessutom kanske det förvärrats när det har varit lite kyligare ute.

  Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × sju =