Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

TÄVLING

87958-651fb67604ef4cfc9fdbb7972da3f418

 

Om ni följer oss på Instagram (@tildalindapod) så kan ni vara med och tävla om denna underbara tröja från Björk.

 

Alwa (Offwhite)

999 SEK
Stickad tröja med fint fall, rund hals och ett dekorativt veck bak. Det fina garnet ger en fantastisk lyster som känns exklusiv. Tröjan är tillverkad i extra fin merino ull och finns i två färger svart och offwhite.
Glad 1 Advent =)

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”TÄVLING

  1. Vilken kul tävling! Själv har jag en tävling på min blogg där man har chans att vinna en bilbarnstol till ett värde av 3000kr! Titta gärna in och var med och tävla! 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = tolv