Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

This kind of evening.

IMG_8713

IMG_8721

IMG_8719

IMG_8714

 

Kan han få men av att stå såhär nära tvn? Myskläder, tända ljus och hopkrupen i soffan det är kvällens melodi. I morgon väntar lite möten och sen ska jag skynda till Landvetter för att säga hej till mormor innan hon ska med nästa plan. Hoppas ni har en härlig tisdag! Glöm inte att fredagen är här snart!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 − två =