Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

This kind of saturday.

IMG_9824

IMG_9830

IMG_9833

IMG_9828

God mat, tända ljus och spöregn. En riktig lugn hemma kväll i soffan. Jag är super tröt så det var skönt att dra på sig dom utslitna pyjamasbyxorna och sätta sig och fisa lite i soffan! Hann med lite shopping innan. Va bla på Lager 157 och där hittade vi en hel del snygga kläder för tji och inget. Väl på Freeport fick Wince frispel så vi hann bara med leksaksaffären innan hela familjen bröt ihop och satte sig i bilen hem igen =)

Imorgon ska vi färdigställa altanen så jag hoppas på uppehåll! Go lördag på er. Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

5 reaktioner på ”This kind of saturday.

  1. Jaha nice!!! Jo men helgen har varit toppen fick lite salami igår så då blev det bra hahaha! Hoppas din helg vart fin puss

  2. haha hela familjen var inte på shoppinghumör med andra ord! 😀
    åh allt ser så gott ut, förutom godiset. Alltså dom där punchpralinerna (med små vita prickar på) vem är det som har plockat ner dom i påsen? Oätliga 😉 haha!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = trettio sex