Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Tisdag.

IMG_0802

Hej på er! Ärtan sover fortfarande och jag har hunnit duscha och allt! Känns helt magiskt. Solen skiner och snart kommer grannen över på en kaffe. Känns som en bra dag helt enkelt. Igår hade vi tacomys med Frida Robert och kidsen och det var gött att catcha up lite. Känns som att man levt i en bubbla ett tag och knappt träffat några kompisar. Gäller att börja ta igen detta nu känner jag.

Wince är på dagis så jag ska försöka passa på att tvätta och städa lite, sen måste jag försöka fånga lite sol också. Mitt Alvedon bleka nylle behöver verkligen det! Ha en fin dag kram

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × nio =