Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

To say goodbye

image

Jag har liksom hela tiden förträngt det faktum att min syster och bästa vän flyttar till LA snart och på juldagen skulle vi säga hejdå till varandra och Fy fan alltså!!! Avsked är i vanliga fall det värsta jag vet, då kan ni ju tänka er hur det här var!!! Tårarna sprutade hela bilresan hem och sen var huvudvärken närvarande som en irriterande vän i ett dygn!!!

Jag är så stolt över dig! Och jag vet att det kommer bli bra men uscha vad jag och wince Wejrot kommer sakna dig hela tiden!!! Igår satt jag och kollade flygbiljetter så snart kommer jag!!!!!

Älskar dig till månen å tillbaka

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = två