Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Träning.

IMG_1013

Hjälp mig här nu! Jag ska sätta igång med min träning här nu och då undrar jag vad som är bäst. Är lite inne på SATS Sisjön som har Minisats dvs att jag kan lämna in Bianca på barnpassning under tiden jag tränar vilket låter awesome, men då tänker jag att det kanske ofta är fullt, sen blir jag lite mesig och tänker att jag inte vill lämna bort henne till någon trött tonåring som tagit ett jobb hen egentligen inte vill ha, fast nu är jag säkert negativ pga min egentliga rädsla för dom som jobbar där är säkert magiska.

Finns det andra bra alternativ i Näset/Frölunda krokarna när det kommer till träning för nyblivna mammor så hojta till. Och eller har någon av er erfarenhet av att lämna barn på minisats, för på bilderna ser det ju helt magiskt ut?!?  hit me.

Nu ska jag hämta barn nummero 2 på förskolan sen blir det full rulle, erkänn jag ser hurtig ut i min sport outfit, tycker nästan jag gick ner 10 kg av att sätta på mig den, kanske inte behöver träna bara gå runt i kläderna eller vad säger ni!

Puss

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − fem =