Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Tröttheten.

IMG_7933

Den här gravida kvinnan är som en svulst just nu. Har ju känt mig pigg alert och helt smärt och gravidsymtoms fri. Jag ska inte vara negativ men det känns lite som om glansdagarna är över och om det är så så är jag mycket tacksam över att jag fick så otroligt många den här gången.

Börjar känna mig riktigt tung i ryggen och otroligt orkeslös. Vecka 28 denna veckan och jag börjar nog inse att det inte är så himla långt kvar. visst det är länge men man kan ändå se ljuset i tunneln. Jag har ju nämnt det tidigare och jag är inte en av de kvinnor som tycker det är härligt och mysigt att vara gravid. Tyvärr. Önskar jag kunde känna så men icke. Jag kommer jobba ungefär 5 veckor till i den farten jag gör nu sen ska jag trappa ner och passa på att ta det lugnt innan bebis nummer 2 kommer. Har gått upp 8 kilo och jag fortsätter att äta och äta och äta och äta, men det får va så, jag kör klassikern ”tar tag i det där sen” och så fortsätter jag goffa mat och sötsaker. Vad gör man inte för att orka vara vaken till längre än 18.30. Nä hörrni nu ska jag hoppa i ett bad, vi hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Tröttheten.

  1. Själva graviditeten är asjobbig. Man e klumpig, hungrig ser ut som en valross med värkar. Men thank god så blir de en bra belöning i slutändan
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× nio = 81