Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tyngdeposen-Babydeepsleep

image

image

Varför ligger Bianca här och ser ut som turtles undrar ni!?

Det är numer hennes sovoutfit och det är inte vilken outfit som helst det är det bästa stycke tyg som hänt mig! PÅ RIKTIGT alltså. Jag får inte en krona för att skriva det här ska ni veta. Jag tipsar er för att jag vet hur det är att ha barn som sover oroligt. Som vaknar stup i ett. Jag har levt så i tre år och har vart desperat. TRÖTT och desperat.

Sen kom den här till mig som en skänk från ovan och det är då en ”sovsäck” med tyngd i som ska lugna oroliga barn och få dom att sova bättre.

Såhär står det på hemsidan: Sovdräkten med tyngd är en ny och unik uppfinning, designat för oroliga barn. Dräkten säkrar dit motorisk oroliga barn god rörelsefrihet. Tyngden är placerat i en cirkel, som täcker bröst och mage och imiterar känslan av beröring. Tyngden skapar lugn och ger en känsla av att vara omhuldad. Det mjuka OEKO-TEX ® bambumaterialet, som andas säkrar en optimal temperatur för barnet hela natten.

För er som vill läsa på eller kanske skaffa en så klicka er in här

BABYDEEPSLEEP-Sovsäcken

baby-vil-ikke-sove-tyngdeposen-oppefra

Hur har det funkat för oss? Jag började med att ha på Bianca ”dräkten” när hon skulle sova på dagarna och redan första gången märkte jag en jätte skillnad. Hade ju läst på och där stod det  att det kunde ta upp till 30 dagar innan sömnen skulle bli bättre men för oss vart det bättre direkt. Hon sover längre stunder på dagarna och i princip hela nätterna utan att vakna. Hon gillar ju annars att ligga i famnen och det är väl antagligen det som gör att hon känner sig trygg för jag tror dom känner sig omfamnade i sovsäcken! Jag hade också problem med att hon sparkade så med fötterna och fastnade mellan spjälorna i sängen och vaknade utav det men det slipper vi ju nu med =) Jag vill helt ärligt rekommendera denna till alla föräldrar som har barn som sover dåligt. Och jag ska faktiskt skaffa mig Sovdräkten till Wince och testa på honom med!!  Sovdräkten har minskat mitt kaffedrickande med 70 procent kan jag tala om för er =)

Nu ska jag hoppa i sängen !!! Ha en fin kväll på er Kram

 

 Taggar: ,

3

kommentarer på Tyngdeposen-Babydeepsleep
 1. Anna skrev

  Så häftigt! Min mamma har något som heter kedjetäcke och nog är motsvarigheten för vuxna. Kanske får fundera på en sådan påse till vår lille. Det går ju upp och ned med sömnen, men just att han blir lugn och somnar om så fort vi rör honom gör att jag tror att denna kanske skulle funka!

 2. Anna skrev

  Hej,

  Om du vill sälja tyngdpåsen så hör av dig. Tänkte på om den är för liten för Bianca nu.

  Mvh
  Anna

 3. Angelica skrev

  Jag känner också stoooor frustration och trötthet nu efter uppvak var 45e minut på nätterna. Jag står också SÅ gärna i kö att köpa dräkten om du vill sälja, har tyvärr inte råd att köpa ny hur mycket jag än prioriterar min och bebisens sömn


Kommentera


+ 6 = fjorton