Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Universeum

image

Startade dagen med frulle och massa bus på Universeum. Det var jag Tilda  och en massa andra bloggare som minglade runt och kollade på mammutar och tillverkade slajm och lite annat. Super mysig förmiddag som vi avslutade med en kaffe i solen och lek i trädgårdsföreningen. Nu är vi hemma och jag är helt slut i ryggen efter att jagat på Lilleman. Blir en lugn fredag i soffan kan jag lova =) Trevlig helg på er Kram

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Universeum

  1. Vet inte om hela kommentaren kom med innan. varför tar du inte föräldraledigt över jul och nyår om du har dagar kvar på Wince? Det kan dom inte neka dig till om du lägger in ansökan två månader innan så gör du det idag så får du en ledig jul och nyår. Lyssnade på podden och hörde att du skulle jobba över jul men va inte så glad i det. Ett tips i all välmening.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = tolv