Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Va tacksam.

Bild 2015-03-01 kl. 12.24

 

Sitter på kontoret och förbereder ett podcast avsnitt som kommer sändas om ett par veckor! Läser på om ämnet och om berättelsen och gråter. Känner mig som en otacksam människa. Vad gnäller jag över egentligen. Människor lider, dör , väntar på organ och jag sitter i min ensamhet och gnäller på regnet. Tänk vad många det finns vars högsta önskan faktiskt är att få känna regnet i ansiktet.

Jag ska bli mer tacksam och ödmjuk till livet! Jag tror att vi alla måste påminnas om att det är skört och inte att ta förgivet!

Kärlek3

kommentarer på Va tacksam.
  1. Åsa skrev

    Hej! Helt rätt att vi ska känna tacksamhet mer ofta. Inte gnälla över små problem. Alla har vi våra bekymmer och jobbiga stunder, men satt i perspektiv till hemska problem så framstår bekymren som relativt små. Dock levr vi alla olika och det blir svårt att jämföra. Vilken fredag du hade, skönt att ni fick hjälp till söta Vince till slut. Håller såklart tummarna för att det ordnar sig med flygresan så ni kommer iväg på bästa sätt:) Den resan kommer att göra er gott! Klokt att skippa dagis nu innan. (Om jag vore dig skulle jag ta med ett par absoluta favoritplagg och gå till en skräddare i Thailand som syr upp superbilligt, det har du kanske redan gjort förr). Kul att vara ensam om plagg. Hoppas ni får en fin start på veckan nu! Kram

  2. […] Lätt att tappa tråden när jag har mycket jag vill berätta men som tur var så plockade Linda upp den när det behövdes. *För er som inte vet vad en podcast är så är det en metod att […]

  3. Tack för tipset Åsa. Du e så go du kram på dig och trevlig helg =)


Kommentera


ett − 1 =