Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Va tacksam.

Bild 2015-03-01 kl. 12.24

 

Sitter på kontoret och förbereder ett podcast avsnitt som kommer sändas om ett par veckor! Läser på om ämnet och om berättelsen och gråter. Känner mig som en otacksam människa. Vad gnäller jag över egentligen. Människor lider, dör , väntar på organ och jag sitter i min ensamhet och gnäller på regnet. Tänk vad många det finns vars högsta önskan faktiskt är att få känna regnet i ansiktet.

Jag ska bli mer tacksam och ödmjuk till livet! Jag tror att vi alla måste påminnas om att det är skört och inte att ta förgivet!

Kärlek

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Va tacksam.

  1. Hej! Helt rätt att vi ska känna tacksamhet mer ofta. Inte gnälla över små problem. Alla har vi våra bekymmer och jobbiga stunder, men satt i perspektiv till hemska problem så framstår bekymren som relativt små. Dock levr vi alla olika och det blir svårt att jämföra. Vilken fredag du hade, skönt att ni fick hjälp till söta Vince till slut. Håller såklart tummarna för att det ordnar sig med flygresan så ni kommer iväg på bästa sätt:) Den resan kommer att göra er gott! Klokt att skippa dagis nu innan. (Om jag vore dig skulle jag ta med ett par absoluta favoritplagg och gå till en skräddare i Thailand som syr upp superbilligt, det har du kanske redan gjort förr). Kul att vara ensam om plagg. Hoppas ni får en fin start på veckan nu! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − två =