Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Vaddå psyko?

Här sitter jag i godan ro och äter mina flingor till frukost samtidigt som jag läser tidningen! Idag har jag äkta svenska jordgubbar i vilket känns lyxigt! Blir så jävla förbannad när jag läser om den stackars mördade tjejen i Boden och hennes äckliga mördare! Det står att han kan ha en psykisk störning!!!?,, tro fan han är ett psykfall! Styckmördar man någon tycker jag inte ens det behövs göras en utredning om psyket! Han är en mycket sjuk människa!!! Men vad händer nu? Han slipper fängelse och får sitta på något gott behandlingshem ett år och sen släppas ut för att han blivit frisk? Nej häng ut fanskapet på torget och låt han få lida!!!! Ne nu ska kg sminka mig och gå till jobbet! För övrigt så dör jag om jag inte får bli sjukskriven snart jag gråter av ryggsmärta! Skojjar inte!!!

20130625-084604.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fem = 6