Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Var är solen?

DSC_1252

DSC_1249

DSC_1251

Igår hade familjen Wejrot en riktig chilldag vill jag lova. Vi låg i sängen hela dagen och kollade film,serier och åt onyttig mat. Såg Me Before You alltså gud vad jag grät. Har läst boken och filmen var minst lika bra! Gråtkalas i Fjällbacka. Nu kom precis Andrea och Anders hit och vi ska ha lite mys och imorgon väntar nya gäster och skaldjursafton! Hoppas ni har det fint kram.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + ett =