Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Varberg

IMG_2533

IMG_2529

IMG_2544

IMG_2535

Kom precis hem efter ett väldigt härligt dygn i Varberg. Alltså på riktigt 30 grader, helt otroligt!! Vi har hängt på stranden, åkt moppe, grillat, badat i baljor ätit piggelin och letat haj. Egentligen skulle vi vidare  till Falkenberg men Bianca är så himla snorig så jag ville inte förpesta en natt för de andra i huset.

Idag hände något mycket stort i familjen Wejrot och det låter för de flesta säkert väldigt mesigt men jag grät en liten tår. Wince sa helt plötsligt att han var kissig och ville kissa på toan, alltså det har aldrig hänt, han har hatat att gå så BIG MOMENT för oss.

Imorgon är det fredag och Wictor och Julia kommer över på middag och på lördag blir det Håkan med min gamla vapendragare från Sthlms tiden Mickan. ska bli så jävla ball. Hörs Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + = nio