Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Varberg

Idag tog vi bilen och åkte till Varberg för att hälsa på Mamma och Tommy. Jag har även passat på att fräscha till min hårfärg lite vilket känns så skönt. Jag svek Björn Axen vilket är bajs men jag var så illa tvungen och det löste sig fint. Gick till en jätte gullig tjej på Agathon Sax och är super nöjd. Sen shoppade mormor såklart lite kläder till lilleman och när det var färdig strosat i affärerna så blev det en himla god skaldjurssallad till lunch. Nu ligger jag i soffan och päser. Funderar på att stanna kvar över natten faktiskt. Puss på er

IMG_7057

IMG_7060

IMG_7059

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + fyra =