Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Varje morgon borde starta som denna!

IMG_9312

IMG_9318

Blev bjuden på super frukost av världens bästa granne, lämnade Wince på förskolan fåglarna kvittrade och jag känner våren även om den gömmer sig lite så känner man det i luften liksom. Nu sitter jag och kör ett sista jobbrace innan jag ska hämta honom igen, herregud timmarna bara flyger iväg och ibland känner jag att man inte får någonting gjort! Fredag ger mig lyckorus i hela kroppen. Härlig helg på er! Kram

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = 13