Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Värsta Tävlingen.

image

Hallå kompisar!! Nu har jag en GRYM tävling på instagram so jag tycker ni ska vara med i!!! Man vinner en goddiebag fullproppad med härligheter. På riktigt den är så maxad inte nog med det så får man 4 biljetter till hejfestival som går av stapeln den 27/8 där bla Panetoz, Petter och Sean Banan uppträder. Ja Hela Frölunda Torg kommer bli ett enda stort happening som man för allt i världen inte vill missa.

Vad ska man göra för att vinna?

Gå in på min Instagram @lindawejrot

-tagga din skönaste göteborgspolare och skriv en kort motivering till varför han eller hon borde vinna.

Jag lottar ut 2 goddiebags den 10/8 så skynda tävla Puss å kram.  För mer info om festivalen gå in på frölundatorg.se

LYCKA  TILL!!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × 4 =