Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Vi drar till fjällen!!!!

IMG_5981

 

IMG_5982

Sorry för dåligt bloggande men jag har försökt packa för tre personer 10 dagar i fjällen. Herregud snacka om projektledning på hög nivå. Bilen är så fullastad att jag tvivlar på att den kommer ta sig framåt imorgon. Öppnar man bagageluckan så flyger det ut vagnar å väskor. Jag känner mig verkligen som en hajkon tajkon. Vi går runt i ett lyckorus här hemma. Jag och Niclas för att vi ska på semester, Stefan för att han får 250 kvadrat för sig själv och Wince för att han fick nya leksaksbilar idag. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag är lite av en längdexpert och jag hoppas även jag får ställa mig på ett par denna resan. Full fräs i längdspåret med Linda Honkala liksom.  9 timmar i bilen imorgon känns riktig flott. Hörs när jag är framme. Puss på er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = två