Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

vi firar kärleken.

003

029

039

061

062

063

124

Men hallå vilket fantastiskt bröllop vi va på igår. Det var en saga och jag grät minsann ett par gånger. Tack snälla Emely å Nille för denna afton. Det kommer mer bilder senare. Nu ska jag snart börja packa inför min och Niclas ”vuxensemester” till Fjällbacka. Men det är massa som ska fixas innan. Pod ska spelas in, sopor till återvinningen och annat blaha. Vi har svårt att slita oss från sängen nu när vi äntligen fått sovmorgon. Wince är på semester med Farmor och Farfar och har det underbart men jag saknar min bästis en smula det ska jag inte sticka under stol med.

Later skater

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”vi firar kärleken.

  1. Hej åsa!!! Tack;) paret är helt fotbillstokiga och fotboll var lite av temat för kvällen så därav skorna. Tack för dina fina ord om podden blir super glad. Vi njuter till fullo här i fjällbacka och hoppas att du också gör det var än befinner dig :)

  2. Vackert! Berätta mer om bilden med fotbollsskorna:)Vilken superfin och somrig klänning du hade på dig. Måste passa på att ge toppbetyg på det senaste podavsnittet, bäddar vad bra det var, den stora anledningen var att ni båda var så naturliga och äkta samtidigt, nästan så man fick känslan att ni glömde bort att samtalet spelades in, och det är bra! Kloka tankar och äkta ord, det med humor och allvar gjorde det till topp 3 avsnittet från er. Heja! :) Njut nu av vuxensemester, bra för både er och söta W.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 2 =