Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Vi skulla lägga oss kl 18 va?

Varje morgon hela veckan har jag och N lovat oss själva att på fredag då minsann ska vi hem direkt efter jobbet och sen ska vi sova tills måndag morgon! Men i vanlig ordning så börjar snacket vid 17-tiden. Hmm ja men älskling ska vi inte göra något nu när det är fint väder,  jo svarar jag klart vi ska, vi går ut och tar en öl bara.(läs fanta) väl på vår lilla ”öl runda” råkar vi stöta på våra kära vänner Ola och Christine och dom är ju aldrig sena på någonting så vi beslöt oss för att sammanstråla för en middag och i vanlig ordning blev det på Mvseet. Ett litet hak som ligger på Birger Jarlsgatan och som jag varmt kan rekommendera. Idag gjorde jag något crazy och bytte ut min stående rätt wallenbergaren mot en magisk tonfisk (japp den var gravid vänlig ) På hemvägen gick jag lös med kameran och agerade Paparazzi och nu sitter vi i soffan och har en tyst minut för min kära man ska nämligen sluta snusa om exakt 27 minuter och jag hör hur halsen har börjat tjocka på stackarn, ögonen tårades när han för 2 minuter sedan stoppade in sin sista prilla. Man kan ta på stämningen här hemma och jag börjar redan tvivla på om det var ett så bra beslut det här med att han ska sluta. Jag menar kombinationen gravid tjej och en Niclas utan sitt nikotin kan bara sluta på ett sätt. Jag fasar för det värsta, fast å andra sidan klarar jag av att vara gravid då får han fan klara sig utan sitt snus utan gnäll, han får vara en man helt enkelt.  Ja den som lever får se ni kan få mer snus uppdateringar imorgon om ni vill! Nu tar jag min karl i handen och delar den sista stunden av lycka med honom! Hörs sen PUSS på er!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + sju =