Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

VIKT.

Yes nu väger jag 58.8 och det är fanimej ren lycka det. Jag fattar inte varför alla gnäller på att det är så svårt att banta, det är ju bara att bestämma sig och sen köra på LCHF jag har gått ner från 62 kg på bara 4 veckor och då har det vart promenader ändrad kost och lite träning. Nu är det ju magen som bekymrar mig för den är inte jätte sexig men det är bara att köra på för att få en platt odallrig buk. Plankan plankan situps å plankan, jag ska bli av med dallret innan sommaren.

Idag har jag och Wince promenerat till Jannike tagit en kaffe, hängt och sen gått hem det är väl en promenad på 8 km sen har jag lagat köttfärsås med bönpasta och sist men inte minst städat. Imorgon är den här satans fotograferingen och det ska bli skönt att det sedan är över ja nån vecka iallfall innan visningarna.

Trött tjej och skelögd son, kanske är alla sena kvällar som gör det.

004

011

012

 

 

005

010002

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 3