Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

”vuxensäng”

IMG_7755

Vi har ju bytt ut spjälsängen i Wince rum som jag nämnde typ förra veckan och det går faktiskt över förväntan. Vårt stora problem är att hans säng är så skön så att vi somnar i den själva när vi nattar honom. Han vaknar dock oftast på natten och tassar in till oss. Han skriker inte eller så utan helt plötsligt står han där vid sängkanten och viskar mamma. Hur gulligt som helst. Vi har tagit upp honom till oss nu när han kommit in men tanken är att vi ska g med honom tillbaka till sin egen säng och försöka få honom att somna om där eftersom vi sover så otroligt dåligt när han ligger mellan oss med tanke på att han ligger både på tvären och på längden. Men man är ju lite lat sådär på nattekvisten. =)

I övrigt så rullar det på i rasande fart. Imorgon väntar möten och en reunion med min fina Mickan som jag inte träffat på 2 ÅR ska bli magiskt! Hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = fjorton