Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

walking on sunshine.

Han går å herregud så han knatar, han tror att han är kungen av gång att han klarar av trappor, kullar samt svår terräng men han är inte riktigt så vass, inte än. Och jag jag springer efter med kutande rygg likt quasimodo gasar jag runt och så håller vi på från morgon till kväll. Han vägrar nämligen göra något annat än att just gå.

I övrigt så börjar vi få in bra rutiner nu. Han är ju 9 månader och sover alltid vid halv nio vaknar dock 3 ggr varje natt och vill snutta på vällingen jag försöker vänja av honom vid detta men det blir krig så jag drar ut på det, hittar på nya ursäkter varje natt när jag sitter där med flaskan i högsta hugg. vaknar gör han vid halv 7 vilket känns som lite väl tidigt för min smak men man kan ju inte få allt här i världen heller. På morgonen brukar vi bada och äta gröt och runt 10 somnar han igen och sover i typ 1-1,5 h vilket är skönt för då hinner jag sminka mig städa och ev slumra lite jag med. Sen vaknar han och då är det full rulle hallon bulle hela eftermiddagen han äter mat vid runt 13.00 och sen vid 17 och ibland blir det en liten stödis här på typ 20 min. vid 20.00 blir det gröt och sen pyjamas borsta tänderna och bums i säng.

Vid den här tiden brukar jag själv få tunghäfta och geggiga ögon men håller mig vaken med maken ett tag innan jag dundrar ner i dunet och somnar som en stock.

Så ser mina dagar ut, spännande va??

Imorgon ska ni få se min sänggavel som Niclas i detta nu håller på att bygga nere i gästrummet, spännande va?

 

Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = fyrtio fem