Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Want some

Funderar ju lite på att göra om på Wince rum. Inga större grejer men jag måste måla om. Han har en randig tapet som et är nu och jag blir lite yr av att titta på den. Inte jätte men tillräckligt för att jag känner att jag måste göra ngt åt saken. Funderar på samma gråa nyans som vi har i vårt sovrum. Och sen tänker jag mig lite prylar i denna stilen. vad tror ni?

20188604-origpic-00c250

 

24261003-origpic-826bc1

 

23912303-origpic-338993

 

24355774-origpic-96d1bc

 

 

inne på rutigt, eller vad det här mönstret heter. hahah

Idag har vi vart på dagis, fick liksom börja om inskolningen och efter en timme skickade dom hem oss. Det kommer ju ta hundra år i den här snigel farten, men men. jag är ju hängig alabama så det var iofs rätt skönt att kunna traska hem. Fick njuta lite av solen idag med å tamejtusan vad lycklig man blir. Såg till och med lite knoppar här å var. Är det vår nu eller? Snälla sig att det är det.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Want some

  1. The things i have often told folks is that when you are evaluating a good on the net electronics shop, there are a few elements that you have to take into account. First and foremost, you should really make sure to discover a reputable as well as reliable store that has gotten great reviews and scores from other customers and marketplace analysts. This will ensure you are getting along with a well-known store that provides good program and aid to their patrons. Many thanks sharing your ideas on this blog site.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− åtta = 1