Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Wedding weekend and sick kids

Okej 1 dag på dagis sen vart den store också sjuk. Alltså det är tamejtusan inte sant. Men men det är väl bara att vänja sig vid alla infektioner för nu kommer hösten och då är någon i familjen Wejrot ALLTID sjuk. Trots att barnen är lite krassliga så har vi beslutat oss för att åka ändå. Vissa kanske skulle säga att det inte är ok att lämna sjuka barn och åka på bröllopsweekend. Men innan det dyker upp någon ond kommentar så är  dom inte så dåliga sen så kommer dom vara här hemma med dom bästa personerna dom vet. Bara mysa och bli bortskämda så jag vet att dom kommer ha det toppen !!! gör vi det inte nu så går vi miste om hela kalaset och det vill vi ju inte heller. Vi ska checka in på hotell Tylösand testa behandlingar äta en massa mat hångla dricka bubbel och SOVA!!!!! kolla in hur nice det ser ut. Någon som vart där?

HotelTylosand_Sommar_Foto_Pamela_se_jpg

Hotell-Tylösand_utomhuspool

tylösand hotell 4

til-stranden

tylösand hotell

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Wedding weekend and sick kids

  1. Ja men det var så himla gött! Å skönt att fylla på med lite energi inför hösten:) ha det fint kraam

  2. Åh så härligt! Min man och jag har varit gifta i 3 år och vi åkte faktiskt dit några dagar efter värt bröllop på en liten weekend, så mysigt! Njut av vistelsen!! Längtar tills mannen och jag kan åka igen men
    Lär nog dröja ett tag då yngsta dottern är 7 veckor gammal..Kram på dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + 9 =