Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

What a day

I dag stod det Borås Djurpark på schemat. Vi var där med Frida och barnen och ´har haft en världens go dag. Nu är man rätt mör kan jag tala om

IMG_2449

IMG_2448

Såhär ser det ut när man hänger med en annan bloggmamma läs Frids blogg HÄR

IMG_2446

IMG_2450

Wille bus

IMG_2454

IMG_2455

IMG_2459

Lill ärtan var vaken heeela dagen. REKORD  för europas tröttaste tjej

IMG_2461

Dinnertime

IMG_2473

Wince kissade ner sina byxor så han fick springa runt i blöja och göra Libero reklam. Inga konstigheter bara jag och mina ungar på djurpark.

IMG_2471

IMG_2479

Alltså ni kan´ju fatta att Wince var i extas idag.

IMG_2487

IMG_2489

IMG_2501

En världsbra dag om du frågar mig. Kan faktiskt varmt rekommendera Borås djurpark om ni inte vart där

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × = 9