Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

What a night

Ännu en natt med kaos hosta och jag tycker så himla synd om vår lilla pojk!

image

image

Jag trodde nu efter att vi fått den nya medicinen att det skulle bli bättre men så fort han får minsta lilla förkylning så bryter helvetet lös! Hosta tills han kräks jag överdriver inte om jag säger att han hostar varannat andetag! Ttill slut får han så ont så han gråter varje gång han hostar , ja men ni fattar det blir inge bra! Bianca vaknar såklart och det slutar med att hela familjen är vaken halva nätterna och då blir man ju lite lätt frustrerad!!

Han mår liksom bra i övrigt är pigg och vill leka och den största utmaningen är att få honom att vara still! För såfort han börjar springa och va aktiv så sätter det igång igen! Idag tackar jag apparna för han har typ fri tillgång till app store idag:) så just nu sitter han i soffan vid det öppna fönstret nerbäddad i täcket och spelar spel!

Annars då? Imorgon är det fortsatt utredning för honom och sen ska vi såklart fira vår lilla ettåring :)

puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra − 1 =