Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

when you are in heaven.

IMG_7054

IMG_7055

IMG_7056

IMG_7059

Jag blir som ett barn på julafton. Jag river upp kartongen, smygnallar på allt innan jag hinner få upp det och sen sitter jag i tystnad och äter tills faten är helt tomma. Efteråt är jag så mätt att jag totaldäckar medans Niclas sitter kvar med frågande blick och undrar vad som precis hände.

Delikatessboxen  va det ja! den kom igår blir lika glad varje gång. Alltså ni som är charknördar precis som jag ni borde verkligen gå in och kika. Just Sayin!!!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”when you are in heaven.

  1. hahaha, som en vanlig måltid. Man sitter efter att ha kastat i sig maten och undrar vad som hände :-) Men det bästa är att ta mer mat då, något som jag (matvraket nr1) är galet bra på. Är en riktig köttätare och även kanin på det (sallad är Guds gåva typ). Sen att det inte syns på mig är en annan femma, men träningen gör att musklerna vill ha megamycket mat! Tumme upp!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = tjugo fem