Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

3 års besiktning

2012-09-27 @ 13:56

20120927-135528.jpg

Tyra har blivit kallad till sitt första tandläkarbesök! Trots att hon inte hunnit fylla 3 år, men antar att dem betar av alla som är födda 2009 under hösten.

Vi har tidigare fått både bok och pussel av Folktandvården om vad som sker vid första besöket, i förberedande syfte antar jag. Men det verkar ju funka eftersom Tyras kommentar på brevet var ”äntligen”.

Hon håller precis på att få sin sista mjölktand, så det var ju bra tajming. Hon har fått sina 4 kindtänder här under hösten i ganska rask takt! Spännande ska det bli med tandläkaren, hoppas dem pratar lite om varför man ska borsta tänder och så också. För det är ett ständigt tjat kring det där med borstning tycker jag.En kommentar på inlägget “3 års besiktning”

  • Alex

    Åh lycka till! För oss krävdes det två besök för att Malte ens skulle öppna munnen! :) Det pratades ingenting om tandborstning osv MED Malte utan tandläkaren pratade bara med mig och Jonas om det och att de definitivt rekommenderade att man skulle sluta dricka välling på kvällen. Malte gör det i sängen innan han somnar, inte bra :)

    2012-09-27 kl 2:42 e m

Kommentera


två × = 6