Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Allt är vitt

2012-03-29 @ 21:18

Förstår ni hur tråkigt det är att ligga på Sachsska när jag t.o.m börjar läsa KP. Noterar intressant vad barn 2012 har för problem.

20120329-211300.jpg

Fatta vad trist att växa upp i ljust och fräscht. Jag hade ju tyckt likadant om jag var barn tror jag. Och sen så konstaterar jag att även Tyra får växa upp med mycket vitt. Men inte tillräckligt för att knåpa ihop en insändare i KP.

Vi vågade ju trotsa vita trenden när vi valde kök. Vi tog nått beständigare men det kanske mer tråkiga alternativet ek. Men hey, det håller när man har ett barn som lever rövare. Inga repor eller så. Dessutom har jag läst att kök som inte är helt vita uppfattas som hemtrevligare. Sådeså.En kommentar på inlägget “Allt är vitt”

  • karin

    HAHAHAHA! sköna i-landsproblem.

    2012-03-29 kl 9:42 e m

Kommentera


× sju = 49