Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Älskade Tyra

2011-11-23 @ 22:07

20111123-215255.jpg

Kära barn. Ikväll ville du inte sova utan strumpor. Du har aldrig någonsin sovit i strumpor. Ikväll ville du inte sova själv. Du ville inte egentligen sova alls. Jag fick ligga och höra många olika sånger och historier från din dag, tills jag somnade innan dig. När jag vaknade så hade jag dina armar runt mig i en bamsekram, hade det inte varit för att jag var påklädd hade jag legat kvar där ännu. Vad ville jag säga med det här. Jo, att du är en ganska lustig och mysig liten filur du. ”Mamma är Tyras hjärta” sa du till fröken på dagis idag. Det var väldigt fint sagt av dig. Det lever jag på länge.En kommentar på inlägget “Älskade Tyra”

  • Madelene, mamma till Lukas + Bebben i magen

    Vi måste typ samtidigt ha fått den där lyckokänslan som bara ens barn kan ge en! Jag skrev min status på fb om hur lyckligt lottad jag är för mina snart två barn ungefär samtidigt som ditt inlägg :).
    Lukas har precis lärt sig att säga ”älskar dig” så nu får jag svar när jag säger det till honom :)
    Kram

    2011-11-24 kl 9:43 f m

Kommentera


fyra − = 2