Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Är detta Kronprinsessan?

2011-09-30 @ 16:59


20110930-163758.jpg

Närå! Det är bara jag och kulan som är påväg hem. Fördelen med mitt jobb är att man jobbar med sköna människor som man kan ha det ganska skoj med såhär när jobbet är klart. Men nu längtar jag hem. Efter ett par dar i en mindre stad så påminns jag om varför jag egentligen aldrig skulle kunna bo någon annanstans.

20110930-165038.jpg2 kommentarer på inlägget “Är detta Kronprinsessan?”

 • Liw – mamma till två inom 16 månader

  det strålar om dig Linda! Så fin du är..
  Ska bli så skoj att se kulan växa och sen bara försvinna över en natt ;-)

  kram hoppas ni får en fin helg!

  2011-09-30 kl 8:32 e m
 • Alfva – i preggoland!

  Jisses vilken perfekt formad kula!

  Ah, då är jag med. Älskade vagnen när liggdelen var på, så jag har tänkt att jag ska köra med den även den här gången och sen byter jag fram till våren/sommaren istället om det skulle vara aktuellt då. Däremot måste jag byta ut hjulen eftersom de har fått in grus och det låter galet mycket. Älskade dessutom att kunna klicka på babyskyddet när man bara skulle in och ut någonstans, så det får väl bli ett likadant sånt nu också (för det hade vi faktiskt gjort oss av med).

  Hoppas du är hemma nu! Trevlig helg!

  2011-09-30 kl 9:32 e m

Kommentera


+ 9 = sexton