Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

begagnat

2011-04-26 @ 08:04

apropå tidigare inlägg om vad man kan göra av barnens urvuxna kläder.

Titta vad jag kom hem med efter ett besök hos min moster, vars yngsta dotter är 4 år;

IMG_4139IMG_4140

Overall, täckjacka och täckbyxor från PoP, och två vinterkängor, allt i en storlek som passar till vintern. Dessutom en massa sommarkläder från bl.a Lingon och Blåbär, Småfolk och PoP. Inte illa.

Hos min andra moster så lyckades jag rädda ett par fina saker också som hon annars skulle ”hiva”, herregud. Vilket tur att jag kom förbi. Nu har jag bl.a paxat en Stringhylla, original från 40-talet, en blombänk (som jag letat mig galen efter, säljs inte längre verkar det som) också den från 40-talet, och ett rejält linneskåp. Stringhyllan kommer passa perfekt i vårat sovrum, blombänken blir en kompensation för att våra fönster går ner mot golvet, och vi har därför knappt nåra fönsterbrädor att ha blommor på. Linneskåp kan man aldrig få för mycket av. Dock så måste vi vara väldigt försiktiga med vad vi tar in i huset när det gäller lite äldre saker, det är lätt att det blir fel när man har ett modernt hus. Men jag gillar att blanda nytt och gammalt. Jag tror det kommer bli jättefint.En kommentar på inlägget “begagnat”

  • Liw

    Shit vilka ”fynd” galet att folk bara slänger, fattar inte…

    haha, dagens bästa hejar ramsa :)

    kram

    2011-04-26 kl 1:29 e m

Kommentera


sex − = 5