Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

blomflickan

2011-05-26 @ 20:33

Tyra hade visst tjatat lite hål i pappas öron om att få plocka blommor idag. Och när man kommer hemstapplandes från jobbet vill man ligga lite på plussidan, så vi plockade såklart blommor hon och jag. Sen kom vi till det som var riktigt spännande. Vi tog ett litet glas (Tyra har idag utökat sitt vokabulär och kan nu också säga snapsglas) fyllde med lite vatten och satt ner de tre små blommorna. Tyra vart gravallvarlig, nästan högtidligt tog hon sin lilla vas och valde en fin plats, hennes eget fönsterbräde. Sen flyttade hon runt på vasen, luktade på blommorna och ställde sig och beundrade sina blommor. Jag tycker det är så himla facinerande när hon verkligen går in i någonting som hon koncentrerar sig på, som hon liksom brinner lite för. Hon får som ett speciellt ansiktsutryck.

IMG_4238IMG_4240IMG_4245
om ni undrar hur hon når upp till fönsterbrädet så är det för att hon har ett långt fönster och därav ett fönsterbräde som sitter långt ner.En kommentar på inlägget “blomflickan”

  • Liw

    men så söt hon är och så bra hon måste kunna kommunicera. Vi står fortfarande som frågetecken mesta delen av tiden även om Mait börjar bli bättre och bättre på att göra sig förstådd på mer korrekt språk och inte bara melodin.

    2011-05-26 kl 11:06 e m

Kommentera


6 − två =