Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bussluffar

2011-03-27 @ 15:39

Tyra som oftast åker bil men sällan buss blev överlycklig över en liten tur med bussen idag. Det var spännande att vänta och titta efter bussen, som sedan visade sig vara full med barn, toppen!

20110327-163715.jpg

Nu åkte vi bara ett par hållplatser för att sedan bli upplockade med bil, men det var roligt den kvarten som det varade. Vi såg en buss imorse på morgonpromenaden, och jag lovade i ett svagt ögonblick att vi skulle åka buss. Och det glömde hon ju inte bort såklart. Tyra börjar komma ihåg och visa på att hon har ett minne mer och mer. Så nu får man passa sig med vad man lovar.

Filmen vi såg igår, The kings speech, var toppen och den kan jag rekommendera. Jag är stolt över att jag höll mig vaken, trots att jag var jättetrött igår. Imorse sov faktiskt Tyra till halv sju, eller halv åtta den nya tiden. Så det vart ju nästan sovmorgon med våra mått mätt. Nu hoppas man ju att hon kanske kan fortsätta sova tills klockan passerar 06:00.2 kommentarer på inlägget “Bussluffar”

 • Liw

  Vad skönt att hon sov länge, här hemma var det också länge men man blir ju lite lurad :)

  Häftigt att hon minns sådär, har inte märkt att Mait gör det än, men det kommer väl..

  Jo, hjälm känns vettigt, de kan inte ha koll jämt när de är ute och även asfalt är hårt och i skogen finns det stenar att klättra på..

  och ja, jag tyckte jätte bra om The kings speech med, kul att höra någon mer som gillade den.

  Hoppas ni får en fin kväll!

  2011-03-27 kl 7:27 e m
 • I min lilla lilla värld

  Tänk att hon redan kan komma ihåg saker. Otroligt ju. Och så klart är det kul att åka buss. Wilda har fortfarande inte fått åka någon nfår bli ändring på det :)

  2011-03-27 kl 8:26 e m

Kommentera


åtta + 8 =