Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Byxor

2011-09-23 @ 17:21

Nu får Tyra beröm på dagis också för hon är bra på att få på sig byxorna själv. Dock så misstänkter vi att hon inte får samma hjälp med vart lappen är eftersom hon alltsom oftast kommer hem med byxorna bakochfram.

20110923-172008.jpgEn kommentar på inlägget “Byxor”

  • Elin

    Tack! Ja det är otroligt skönt att slippa stressen över att inte få lägenheten såld då det varit ute flera stycken på vårt område samtidigt. Men mäklaren lade ut den för ett högt utropspris, ett enda par var intresserade och bjöd lite under utropspriset men ändå så mycket att vi blev supernöjda då vi inte trodde att vi skulle få så mycket, så vi hade tur! Skönt att Tyra kan klä på sig själv, jag märker också att man får lite tid (en minut extra ibland men ändå..) över mot förut nu när Alva kan hjälpa till lite mer. Så himla spännande att du har gått så långt i graviditeten också, att du var så duktigt på att dölja det :) Ska bli himla spännande att se vad det är för en filur som döljer sig där inne! kram på er!

    2011-09-24 kl 10:07 e m

Kommentera


8 × = sextio fyra