Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Chicco Liteway

2011-10-23 @ 15:11

Igår var jag hela vägen bort till Sollentuna (Häggvik) och hämtade vår vinst från UnderbaraBarn mässan, en Chicco Liteway! Bor man i Tyresö så blir ju en tur till Häggvik lite som en outing, en lättsam utflykt på andra sidan stan.

Det var hos Big Baby som jag vann den. Jag har varit in i deras webbshop och tittat tidigare, men aldrig lyckats pallra mig till Häggvik. Det är väl i stort ungefär som ett vanligt Bablyland, men med en lite bättre barnvagnsflotta som är anpassad för Stockholm (lite mindre Emmaljunga, mer Bugaboo).

Jag lyckades såklart få med mig lite till förutom min gratisvagn (speciellt eftersom jag var själv och kunde gå och trycka och känna i lugn och ro). Några pyjamas till bebisen (det finns ju bara såna där ”måste ha” pyjamas med dragkedja från Fixoni på barnvaruhus! Hallå barnklädestillverkare, sluta göra pyjamas med tryckknappar!), och en sån där duschskärm som Tyra kan ha på huvudet. Utbudet av tillbehör är mindre hos Big baby om du jämför med typ Barnens Hus, men istället så är det de saker som man är ute efter. De har bästsäljarna helt enkelt. Bl.a mycket Färg&Form för er som älskar moln, tom deras babykollektion med kläder.

Iallafall, jag hämtade då vår Chicco Liteway, och det skulle ju vara nån slags special edition. Det visade sig att vi har det första exemplaret av en ”Liteway Glam” vagn. Jag vet inte vad skillnaden är mot en vanlig Liteway. Den är väl lite upp-pimpad med skinnklädsel och lite gulddetaljer.

Vi fick den komplett med regnskydd, en sån där båge, en väska som man fäster under vagnen som en varukorg men som har dragsko så man kan stänga den, och även knäppa loss och ha på ryggen, och en liten matchande shoppingväska i läder. Mycket fint. Tyra ville inte gå ur vagnen iallafall. Gubbar brukar ju välja till skinnklädsen i sina bilar för att sitta skönare, jag tror Tyra tyckte det var samma känsla. Mjukt och skönt för stjärten och ryggen.

Vi är allafall nöjda och har nu en extravagn som kommer överleva ett barn till.

IMG_4938
IMG_4942
IMG_4940Kommentera


− tre = 6