Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Curling

2011-09-27 @ 12:34

Jag inbillar ju mig att jag är den typen av förälder som inte kommer att curla mitt barn, jag har aldrig blivit curlad själv, och det har ju gått ganska hyfsat för mig ändå. Desutom lär man sig att ta hand om sig själv och att ta sig fram dit man vill för egen maskin. Då blir det kanske lättare sen om man känner att man göra nått spännande eller flytta nånstans långt bort när man blir vuxen, om man vet hur man tar hand om sig själv och har lite jävlaranamma att saker och ting går att lösa.

MEN, kanske finns det nån gen i oss som gör att vi har ett behov att curla? Vad vet jag. För jag kommer på mig själv att vilja curla Markus ibland. Som idag, jag är hemma och vabbar, men ska på tjänsteresa resten av veckan. Då sätter jag igång med att tvätta, städa och sätta igång diskmaskinen, allt för att han ska slippa ha för mycket att göra sen när han är själv i veckan. Herregud. Det här måste få ett slut.

20110927-122345.jpg
Älsklilng! Det enda som är kvar är en maskin med sängkläder. Kom ihåg att köra den i 60 grader. Stoppa in allt i torktumlarn sen så slipper du eländet med att hänga upp och så. Puss.3 kommentarer på inlägget “Curling”

 • Jessica

  Jösses du är ju som jag haha =) fast jag får dåligt samvete om jag ska i väg och han får vara hemma med alla barnen helt själv haha =)… hmm kanske kvinnans sätt att alltid vara kvinna =).
  Hoppas du får en bra måndags kväll =) kram

  2011-09-27 kl 6:35 e m
 • Elin

  Haha älskar texten under bilden :) Fast så är typ jag på riktigt ibland haha, som att inte killar kan starta tvättmaskinen lika bra, till och med Alva kan ju det nu ;) Ja det blir en mac nu istället, men det blir en med stor skärm, i-mac tror jag den heter? Ska bara skramla lite pengar från spargrisen först men hoppas äga en inom ett par veckor! Andreas tyckte att den verkar bra och jag tyckte att den var skitsnygg, viktigt..

  2011-09-27 kl 9:46 e m
 • Liw – mamma till två inom 16 månader

  Vet du, jag är precis likadan.. Jag måste också sluta. Ska vi utmana varandra?

  kram

  2011-09-29 kl 8:11 e m

Kommentera


− sex = 2