Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

dagens dag

2011-01-12 @ 09:29

herregud, tittar på klockan och inser att jag är ligger efter som vanligt. Idag blir det IKEA och ett besök hos en liten bebis som bara är en liten vecka. Jag ska göra mitt bästa att försöka komma ihåg en kamera.

Tyra har vaknat en miljon gånger inatt (eller så var det kanske fem). Hon somnar om såfort man går in till henne och lägger på henne täcket och ger nappen. Men ändå, jag vaknar ju till varje gång och för varje gång så blir det svårare att somna in. Liten kanske växer eller utvecklas. Nu tar det fart med hennes tal igen. Hon har börjat säga olika ljud till djuren, som att fåret är ett bä och en kossa är en mu, utan att man behöver fråga innan vad fåret eller kossan säger. Nalle kan hon stoltsera med att säga också. Igår lyckades hon faktiskt säga ”dä ball”, alltså, där boll, när vi tittade i en bok. Men det kanske var en tillfällighet att hon fick in två ord på raken sådär. Hon är faktiskt duktig och väldigt lik mig, hon pratar mycket. Fast det mesta låter bara ”bella bella”. Hon går runt och säger bella bella hela dagarna.

IKEA är lite av uppackumulerat behov eftersom jag undvikit att åka dit ganska länge, först vart det ju julmånad och sen rea. Men nuså. Vi är i stort behov av förvaringsbackar till Tyras Expedithylla så jag kan plocka undan det där förbaskade duplobitarna som ligger överallt. Nu ska det bli ordning på det, så tar jag fram bitarna när vi ska leka. Tyra har dock fastnat för en katt och ett får (eller bä som hon kallar fåret), så de kanske får ligga framme.

Hoppas ni får en bra dag!En kommentar på inlägget “dagens dag”

  • Liw

    Åhh, ikea är bitter sweet. Trångt och jävligt vissa dagar men ack så underbart andra ;-)

    Åh, en liten liten bebis, mys!

    Kram

    2011-01-12 kl 12:59 e m

Kommentera


+ 3 = elva