Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Denna fredag

2012-09-28 @ 19:46

20120928-194506.jpg

Trevlig helg från oss! Två barn som leker med sitt är ett bra avslut på fredagen.

Det är nått speciellt med den här fredagen. Den har liksom kramat ur all energi ur mig. Sen så kom Markus hem och var som en urvriden disktrasa han med. För att inte tala om barnen, lite lagom kvällsgnälliga. Folke däckade kvart i sju vilket är nån halvtimme tidigare än vad han brukar. Tyra brukar sova vid åtta men kommer inte orka hela vägen dit. Snark hos oss.

Men vi har ju hunnit med en del idag. Vi fick lite bråttom iväg till öppna förskolan imorse. Tyra är ruskigt seg på morgonen och jag ser ingen mening med att väcka henne när det inte är dagis. Så vid kvart i åtta fick jag gå in och skramla lite på hennes rum och plocka fram kläder för att hon skulle vakna till. Sen vart det en himla fart på oss för att hinna till sångstunden. Folke är helt frälst i sångstunden.

Folke fick äta lunch på ÖF medan Tyra och jag åt lunch lite senare i centrum när Folke sov middag. Efter en runda i centrum så gick vi till den nya stora lekparken. Vi prickade in 2 regnfria timmar och Tyra var fortfarande inte färdiglekt efter över 2 timmar, så hon vart ju rätt sur när vi skulle hem för mellis.

Efter en lugn eftermiddag hemma följt av en som vanligt intensiv middag så infann sig tillslut ett lugn här hemma. Tyra älskar ju att få vara vaken en extrastund på helgerna, hon känner väl att det är nått speciellt den där timmen hon annars inte får vara vaken. Hon pysslar alltid lugnt med sitt eller tittar på TV med oss.

Men som sagt, idag körde jag slut på henne och lillebror så ingen av dem orkar vara vakna. Mina små pysslingar.Kommentera


7 − två =