Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

elina studio

2013-01-22 @ 21:02

20130122-210017.jpg

20130122-205941.jpg

Ingen har väl missat att Elin, som skriver en av mina absoluta favoritbloggar, nu även säljer sina fina bilder som tryck. Jag har redan bestämt att barnens rum på övervåningen ska ha hennes bilder, men rummen är ju inte klara ännu. Men nu har hon en tavla med två rävar som jag är så himla förtjust i, så den får vara nere i lekrummet helt enkelt. Första gången jag såg den så tänkte jag på Tyra och Folke och det är det den får symbolisera i vad som ska bli deras gemensamma lekrum. Egentligen hade jag tänkt en av varje färg av dem här rävarna, en i varje sovrum. Men det kan jag ju lätt fixa sen när det är dags för det.

Tyras framtida sovrum kommer nog bli väldigt djuriskt. Hon och Markus har bl.a. bestämt att hon vill ha planscher med olika djur och namnen på dessa. Typ fåglar och skalbaggar och sånt som hon gillar. Bra om nån mer än Markus kommer kunna nämna olika raser och sånt som jag är helt analfabet på. Jag vet knappt skillnaden mellan kråka och skata.En kommentar på inlägget “elina studio”

 • Frida – Militärmamman

  Jätrtefina! Ska kika in där nu. Vi har några gamla skolplanscher som ska upp i barnens rum men Tilias är inte klart ännu och jag måste köpa ramar…
  Elise älskar med djur och kan namnet på lite olika fåglar framföeallt. Det har att göra med att hon har en plansch med vinterfåglar som hon tittar på och jämför med de ute i trädgården som äter på maten som hon varit med och hängt ut. Har även en jättebra bok med olika fåglar och så trycker man på en knapp och får höra dess läte. Därför vet hon hur en talljoxe låter och kan härma den, bland annat.
  Jag är mest fascinerad!

  Klart vi kommer att ses, du och jag! Ibland, när jag har ett normalt liv med jobb och så igen, så är vi i Sthlm med jobbet. Då hör jag av mig såklart så kanske vi kan ses över en fika.
  Kram

  2013-01-23 kl 10:51 f m

Kommentera


4 × = trettio två