Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ergobaby.

2012-06-27 @ 22:11

Folke ska helst lära sig att typ bo i Ergon tills vi ska till London och OS i sommar. Vi tar med Chiccon och Ergon. Båda barnen kan åka i vagnen eller bärselen, men jag vill helst bara ha en sovande Folke framåtvänd i en vagn i London. Dessutom har jag känslan av att man inte få ta med sig vagnen in i OS arenorna, så bärsele är lite av ett måste.

Jag ska hårdträna Folke att sitta i selen. Men det är inga problem, finns hundra tillfällen per dag. För jag undrar fortfarande varför inte människokroppen är så fiffig så man fick fler armar när man får flera barn. Minst två armar per barn tycker jag.

Bäst med att ha ett barn i sele? När dem somnar och man kan lirka in deras armar och händer ännu närmre, samtidigt som man kan sniffa i nacken och i huvudet. Jag går runt och luktar och myser på Folke när han somnar. Som en sniffande toka.

20120627-220800.jpg
En sovande Folke i Ergo och en sniffande mamma.En kommentar på inlägget “Ergobaby.”

 • Madelene, mamma till Lukas och Rasmus

  Va mysigt högt han sitter i ergon, det gör inte Rasmus i sin miracle men det går att mysa med huvudet ändå :)
  Rasmus fick en ganska stor smakportion härom dagen och då upplevde jag att han blev lite hårdare i magen, inte hård men ja du vet. Direkt blev jag rädd så igår blev det ingen gröt…
  Hur är ni hemma i helgen? Jag vill ses och Sebastian vill låna högtrycken :)

  Massa kramar

  2012-06-28 kl 6:53 f m

Kommentera


× 8 = åtta