Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett måndagsbabbel

2013-01-21 @ 19:54

20130121-194818.jpg

Dagens sällskap. Stylad av sin syster.

Idag är en otroligt trött dag. Funderar på om jag missat att äta sköldkörtelnmedicinen eller vad tusan det är frågan om. Hade inte jag haft min träningskompis så hade jag INTE orkat träna idag. Men nu hade jag inget val. Väl på plats vart jag piggare och det är här det märks att en utav oss varit hemma hela dagen med sällskap av en bebis och den andra har jobbat hela dan i City med vuxna människor. Jag babblade och babblade trots att det var sjukt jobbigt. Alex önskade livet ur mig efter halva passet, men det är sånt man får räkna med när man har en föräldraledig kompis. Alex är duktig och tar kort på oss, jag är mycket mer orutinerad på bilder på mig. Speciellt efter ett ganska skitjobbigt pass. Så kikar ni in hos henne är chansen större att ni ser kort på mig än här inne på min egen blogg. Jag får gå i Iphonebilderpåsigsjälvkurs nångång. Men jag tog ett på henne!

20130121-194952.jpg Detta kan vara Tyresös mest vältränade småbarnsförälder. Det Alexandra inte vet om pass och instruktörer på Friskis är inte värt att veta.

Maximal otur idag också när jag vääääldigt trött och seg skulle hämta Tyra, och hon inte hunnit ut! Gaaaaaaah. Innebar att jag var tvungen att överleva först det där skriket som kommer varje dag: ”Mamma jag kommer INTE följa med hem, varför kommer du NU” och sen få på ungen alla lager kläder. Inte ens min banan som jag hade med som muta hjälpte. Folke hade en god stund på sig att gå runt inne på dagis. Kommer det bli lättare att skola in ett syskon som känner igen lokalerna och personalen? Tyras inskolning tyckte jag var jobbig så jag hoppas att det blir lättare med Folke. Men han kommer ju verkligen känna igen sig när det är dags.

20130121-195141.jpg Folke roar sig själv när storasyster ligger i kapprummet och skriker.En kommentar på inlägget “Ett måndagsbabbel”

  • Alex

    Haha! Du, att ha koll på vilka ledare som faller mig i smaken och inte är INTE samma sak som att vara vältränad! :)

    2013-01-21 kl 9:39 e m

Kommentera


ett − 1 =