Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fantasi

2012-02-28 @ 13:57

Tyra har börjat få lite fantasi, det är bra tycker jag. Hon har ju tidigare hittat på sånger med lite blandade innehåll, men nu börjar det komma lite mer av lekar som hon själv hittar på. Just nu så är det i soffan mest. Olika ställen i soffan är olika platser, ena sidan är hennes hus och andra sidan är Junibacken. När hon är i Junibacken så har hon en stor soffkudde som hon tar sats från ett soffhörn och slänger sig på. Då åker hon till Junibacken. I det andra hörnet, som hon står på på bilden under, så var hon imorse i sitt hus. Och varje gång hon slängde sig neråt soffan så hoppade hon ut från fönstret eller ramlade ner i badet.

Det är lite skönt att hon börjar komma in i lite fantasivärldar. Dock så undrar jag varför hon leker som bäst när man ska nånstans? Det här är typ 1 minut innan vi måste klä på oss och gå till dagis. Och det är så synd att avbryta henne när hon leker bra med sig själv. Det enda hon vill att jag ska göra är att titta på henne ibland när hon ramlar ut från fönstret eller åker till Junibacken.

20120228-120117.jpgKommentera


5 × åtta =