Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Första dagen och Blingo

2013-08-19 @ 12:56

20130819-120736.jpg Namntrenden är tydlig

Första dagen på dagis för Folke är nu klar. Tyra är fortfarande kvar, Markus var med Tyra några timmar på förmiddagen innan han kände att det var läge att gå. Magkänslan vad gäller Folke, som jag varit med idag, är riktigt bra. Åh vad mycket lättare allt känns idag. Fröken som Folke känner sen tidigare fick en spontan kram när vi skulle gå, så hon är redan godkänd.

Veckan innan vi for till Gotland rensande jag ur barnens garderober. Folke ärver allt i strl 92 från Tyra, och behövde egentligen bara fylla på med några tights och nån långärmad. Tyra däremot har växt ur nästan alla byxor och de flesta tröjor. Eftersom hon klär sig själv har jag börjat handla starka färgglada basfärger och oftast enfärgat till henne. Undviker rutigt, flerfärgat och randigt i byxor. Mest för att underlätta matchningen.

Av en slump hamnade jag på Blingos webshop där många tröjor var ordentligt nedsatta till 70 kronor. Jag kände att det är lika bra att köra på hela dagisgarderoben på en och samma gång när man kan använda samma färgskala på tights och tröjor. Tyra fick en hel uppsjö med tights och tröjor i skalan klarblå, klargrön, blodröd, lugnare lila och grått. Enkelt att matcha. Folke fick lila, rött och grönt. Allt klart på ett klick. Allt i mjuk organiskt bomull som passar perfekt till dagis. Älskar internet.

.

20130819-125039.jpg

20130819-125102.jpg Halva skörden av Blingokläder. Folke har 86/92 och Tyra 110/116, Blingo är hyfsat normal i storleken. Tightsen och tröjorna i blått, och en riktigt snygg ziptröja i grått/blått till Tyra väntar på att få tvättas. Eftermiddagen ska ägnas åt namning av kläder.Kommentera


två + = 11