Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fotobok

2011-08-31 @ 19:15

20110831-191401.jpg

20110831-191427.jpg

Ni vet hur man fyller i ”första åren” böcker och fixar fotoalbum när man har bebis. Jag orkade göra ett sånt där fint album med kort, jag tror det vart tills Tyra blev typ 6 månader. Men det var så jobbigt så jag gav upp att göra fler. Men jag försöker framkalla kort nån eller några gånger per år, men de åker in i vanliga album. Jag bemödar mig iallafall att notera bredvid korten när/var/vem.

Den där fylla i boken är toppen att jag fyllt i och så. För trots att det inte var länge sen hon var bebis så måste jag ändå gå tillbaka till den och dubbelkolla hur många månader hon var när hon kröp, stod upp, fick första tanden etc. Shit vad fort man glömmer. Det trodde man aldrig när man var mitt i det. Att man skulle glömma alltså.

Jag gillar att titta på kort från när jag var liten, och läsa i min ”första åren” bok. Man kan ju hoppas att Tyra också gillar att titta på det här när hon blir stor. Om inte så gillar hon det nu. Hon vill ofta titta i albumen. Jag har sett till att alla släktingar är representerade, och vissa träffar hon inte så ofta, och då är det ju bra att hålla minnet vid liv med kort.En kommentar på inlägget “Fotobok”

  • i min lilla lilla värld

    först o främst FIN HEADER har ju glömt säga det…

    äh, lite blod skrämmer inte mig. idag har jag blött jättemycket efter att bm har rotat rundor

    hahaha Ja, ibland är jag kanske lite väääl ärlig, men hey. That´s me

    2011-08-31 kl 8:09 e m

Kommentera


3 + nio =