Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fullt fräs!

2012-09-23 @ 20:40

20120923-203444.jpg

Ojoj vilken helg! Den inleddes strålande med en stor och varm sol. Vi spenderade en halvdag i Alby Friluftsgård med Tyras dagiskompis. Vi fnissade åt ankor som visade rumpan, klättrade i lekparken och fikade pannkakor. Markus spenderade hela denna fina dag inomhus, han tog nämligen på sig att baka inför mitt kalas på lördagen.

Jag valde att inte ha en regelrätt fest. Mest för att jag helt enkelt inte orkar det. Småbarnsåren har gjort minus på sömnkontot och därmed också lusten att anordna stora bataljer. Jag valde dock att förlägga mitt kalas till kvällen och bjöd på plockmat och vin. Så det blev ett lite festligare kalas helt enkelt.

20120923-203141.jpg
Vi åt bl.a. köttfärspiroger, pizzasnurror, paj, couscous och fetaost sallad, nybakt bröd, ostar, kex och lite körv. Till efterrätt hade Markus bakat en fantastiskt god Red Velvet tårta med mascarpone, färskost och grädde.

Jag fick så himla mycket fint och jag är nöjd över mitt 30 årsfirande som hållit på i en vecka känns det som. Vi rivstartade ju firandet med middag, musikal och hotellnatt förra helgen. Nu börjar mitt nya liv som 30 åring. Känner mig redan tröttare och slappare.En kommentar på inlägget “Fullt fräs!”

  • Frida – Militärmamman

    Nej, det är nu livet börjar på allvar!
    Grattis till dig! Finkalaset verkar ju fantastiskt!!

    2012-09-24 kl 10:46 e m

Kommentera


tre + = 5