Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hjäääälp

2013-08-18 @ 22:49

Imorron börjar barnen på dagis, hjälp! Vart tog 7 veckors semester vägen? Läskigt hur fort tiden kan gå.

Tyra börjar storbarnsavdelningen imorron och är spänd av mestadels förväntan. Hon kommer att ha det fantastiskt där. 4-5 års verksamhet är precis vad vår vetgirige treåring behöver.

Vi träffade en av Folkes fröknar idag. Hon är den av Tyras tre fröknar som är kvar med småbarnen, en fantastisk människa. Tyra blev så glad när
vi mötte fröken så hon visste inte vart hon skulle ta vägen. Fröken har sedan Folke föddes alltid pratat och burit på och tagit kontakt med honom. Idag sa hon att hon längtade tills imorron och han börjar. Sånt underlättar i det ”dåliga samvetet hjärtat”.

Jag hade samma ångest och dåligt samvete när Tyra började. Jag säger inte att förskola är dåligt. Absolut inte. När Tyra väl vart trygg så har det aldrig funnits nån ångest kvar. Men det är några månader dit med Folke. Morgnar med tårar på bussen och andan i halsen när man ska hämta. Men det är väl så det ska vara, lämna ifrån sig sina barn är ingen barnlek för mig. Hade jag haft råd skulle jag stannat hemma längre, tills barnen är minst 2 år. Men det är jag det.

20130818-224628.jpg Tyra är lite ledsen över att Folke och hon inte ska gå på samma avdelning. Men fröken lovade idag att hon får komma så mycket och ofta hon vill till hans hemvist, och han kan hälsa på henne. Det här är en fröken som helt säkert kommer gå med Folke till Tyra om han är ledsen. Sånt gör mig också lugnare.Kommentera


5 − = tre