Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ingen matro och Lindberg

2013-01-29 @ 20:46

Alltså, är det bara jag som helt tappar lusten att äta när jag äter middag själv med barnen? Det är konstigt egentligen, men hur hungrig jag än är så får jag bara i mig lite lite. Jag tappar helt aptiten när jag inte kan slappna av fullt. Även fast båda barnen kan äta själva så måste man ändå stödmata Folke för att han ska få i sig tillräckligt. Ofta får man göra samma med Tyra. Är hon trött och hungrig så kan hon behöva att man matar henne för att även hon ska få i sig det hon behöver. Och har man bara två armar så har man.

Så jag har börja få en ny rutin när jag är själv hemma. Middag när barnen somnat. Eller mat och mat, oftast avokado eller keso eller kesella och sånt. Jag äter ju den vanliga maten med barnen, även fast jag inte får i mig tillräckligt för att orka hela kvällen. Ikväll har jag just avslutat en stabil middag; kesella och hallon. Bättre än inget måste man tänka.

Annars började dagen hektiskt med en hantverkare här hemma som ska ge oss offert på övervåningen. Sen vart vi sena till dagis som vanligt. Plusgrader ute innebar att de flesta hade galonbyxor på overallen eller fleecefodrat galonställ. Tyra hade ingenting av detta på dagis, så jag insåg ju att jag skulle hämta en slaskig och smutsig Tyra på eftermiddagen. Folke och jag åkte och badade med kompisar sen, och det var så skönt och mysigt. Hade Folke varit katt hade han kurrat i bubbelbadet. Jag ska bada minst en gång nästa vecka också.

20130129-203434.jpg

20130129-203513.jpgFörutom vattnet så gillade Folke fönstren på badhuset.

En av de saker jag fyndade på kidsbrandsstore för några veckor sen var ett nytt galonställ. Jag köpte även ett fleecefodrat, med en sån fleeceväst som sitter fast på byxan. Båda kommer från Lindberg och det är första gången vi testar det. Kanske lite vågat att köpa både vanligt och fleecefodrat utan att känna till mycket om dem. Men jag är jättenöjd med vad vi fick hem och det känns verkligen att det är bra kvalitet. Båda ställen är i strl 110, och är rymliga. Men det kändes onödigt att köpa 104 som hon har nu, bättre att det sitter bra till hösten när det säkert kommer användas mer. Och att galonbyxorna är lite stora nu är ju bara bra om det ska tråcklas över vinteroverallen.

20130129-204243.jpg Det vanliga galonstället från Lindberg. Tyra vart faktiskt jätteglad när hon fick se det, det märktes att hon tyckte det var fint. Färgerna är mycket starkare i verkligheten, hon kommer synas!Kommentera


tre + = 12